Непропустите

О нама


Циљ овог блога/странице је да покажемо и докажемо кроз историјске чињенице да је Босна и Херцеговина СТАРА СРПСКА ЗЕМЉА. Српски идентитет, борба за опстанак и култура ових територија су основно обележје ових земаља.
Нажалост зла крв и бројни немили догађаји и политика оних који не желе да прихвате своје корене је учинила да се данас грб и застава нашег Краља Твртка са мржњом гледа. Прихватили су је они који имају на то најмање права јер одричући свог порекла одричу и историје (мислимо на данашње муслимане из БиХ). 

Желимо да покажемо да Срби из Босне (НИКАКО БОСАНСКИ СРБИ) јесу другачији менталитетом од својих сународника из других српских крајева, али да своју љубав према српству никад нису крили и никад се нису сматрали другачијим од осталих Срба, напротив увек су тежили ка националном, и духовном уједињењу свих српских крајева. 

Такође желимо да разбијемо све оне искривљене историјске чињенице и фабриковане лажи које долазе од оних који су отпали од својих корена. 
Дакле страница јесте превасходно историјске, културне и духовне тематике и биће лишена било каквог политичарења и негативних вредности као што су мржња и нетрпељивост, освета и позив на насиље.
Ми позивамо на културан и разуман дијалог и дискусије где ће се другачије мишљење поштовати.